Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ξημερώνει η πιο μαύρη Δευτέρα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ


Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Ξημερώνει η πιο μαύρη Δευτέρα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ευρώπη παραδίδεται στο μαύρο τόξο του μίσους και του ρατσισμού καθώς οι πολίτες της σπρωγμένοι από την βίαιη φτωχοποίηση επιλέγουν σκληρά ακροδεξιά κόμματα για να εκδικηθούν τις κυβερνήσεις τους.




Ο εκφασισμός της Ευρώπης αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο της Μέρκελ για να μην πληρώσουν οι Γερμανοί πολίτες το χρέος της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και πάει λέγοντας. Την Δευτέρα ο ελληνικός χάρτης δεν θα είναι ούτε γαλάζιος, ούτε κόκκινος: Θα είναι μαύρος.

Πρόμοια θα είναι η εικόνα ισχυρών χωρών της Ευρώπης όπως η Γαλλία.



Το βρετανικό περιοδικό Economist επεξαργαζόμενο τα στοιχεία και αναλύοντας τις τεκτονικές αλλαγές στις κοινωνίες της Ευρώπης προβλέπει το απόλυτο χάος.

Με τίτλο «Η Ευρώπη προσέρχεται στις κάλπες» και φωτογραφία που θυμίζει Μεσαίωνα, απεικονίζονται οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρωταγωνιστές στη διαχείριση της κρίσης χρέους την τελευταία πενταετία, αλλά και επιφανείς ακροδεξιοί πολιτικοί της Ευρώπης, όπως η γαλλίδα Μαρίν Λε Πεν στο προσκήνιο, ή ο βρετανός Νίτζελ Φάρατζ πιο πίσω, ο οποίος επιχειρεί να βάλει φωτιά σε έναν Ντέιβιντ Κάμερον δεμένο στην πυρά!

"Οι Ευρωπαίοι θα ήθελαν να στείλουν τους πολιτικούς τους στο «πυρ το εξώτερον» και να τους υποβάλουν σε βασανιστήρια, αλλά επειδή δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα ψηφοδέλτια θα ψηφίσουν τα ακραία κόμματα..."

Και φυσικά η ανάλυση που συνοδεύει την εικόνα του άρθρου αποτυπώνει την οργή των πολιτών της Ευρώπης οι οποίοι, έπειτα από πέντε χρόνια κακής διαχείρισης της κρίσης από τους ηγέτες των 28, αναμένεται να τιμωρήσουν το πολιτικό κατεστημένο, ψηφίζοντας λαϊκίστικα και ακραία κόμματα, που θα «εισβάλουν» με πρωτοφανή ποσοστά στην επόμενη Ευρωβουλή.

Ακόμα το περιοδικό προβλέπει μεγάλα ποσοστά αποχής, υπογραμμίζοντας ότι πολλοί έχουν χάσει το ενδιαφέρον του για τα ευρωπαϊκά όργανα.

Το περιοδικό επισημαίνει την σημασία του να επιστρέψει η εξουσία στους λαούς της Ευρώπης: Παρά το γεγονός πως αρκετοί θεώρησαν ότι η οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα προς την ευρωπαϊκή ενοποίηση, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό μέσα από τα αποκαϊδια της λιτότητας. Η μόνη λύση για να γίνει η ΕΕ πιο δημοκρατική και να επιβιώσει είναι να δώσει πίσω την εξουσία στους λαούς.

Αυτά σημειώνει το περιοδικό ανάμεσα σε άλλα το περιοδικό.

Η αλήθεια δεν μπορεί να ειπωθεί με πιο γλαφυρό τρόπο.

Κι αν η διόγκωση των ακροδεξιών κομμάτων υπήρξε γέννημα θρέμμα της φτωχοποίησης των λαών στην συνέχεια όπως όλα δείχνουν  η Γερμανίδα καγκελάριος γαντζώθηκε πάνω της για να κερδίσει χρόνο!

Να κερδίσει χρόνο και ει δυνατόν να απομακρύνει μια για πάντα το ενδεχόμενο να πληρώσει ο λαός της τα χρέη των τεμπέληδων Ελλήνων, Ιταλών, Γάλλων, Γερμανών.

Και για την προώθηση του συγεκριμένου σχεδίου η Μέρκελ βρήκε πρόθυμους εκτελεστές. Οι εγχώριες κυβερνήσεις που φτωχοποίησαν τον λαό με τα χαράτσια, την θανατηφόρα φορολογία , την ληστεία των ομολόγων στην ουσία έριξαν νερό στο μύλο του φασισμού.

Παρόμοιο ρόλο έπαιξαν και τα εγχώρια ΜΜΕ τα οποία σε πολλές περιπτώσεις χρηματοδοτούνται από Γερμανούς ολιγάρχες για να προπαγανδίσουν τον φασισμό στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Ουκρανία, παντού στην Ευρώπη.

H επιβολή του εκφασισμού της Ευρώπης είναι ένα απολύτως γερμανικό σχέδιο και όταν οι ιστορικοί του μέλλοντος θα αποκαλύπτουν τα στοιχεία και την μεθόδευση του εγκλήματος απλά δεν θα είμαστε ζωντανοί για να το δούμε.

Ο τραμπουκισμός της δημοσιογραφίας των ακροδεξιών ΜΜΕ στη χώρα μας υπηρετεί τα γερμανικά συμφέροντα. Στην Γερμανία βρίσκονται οι απολήξεις του φασισμού και από την Γερμανία παίρνουν εντολές οι Κασιδιάρηδες της Ευρώπης-ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν.

Μόνο που εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής:Υπάρχει μόνο το μαύρο χρώμα του φασισμού...

Υ.Γ>Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι ήδη έτοιμα για την επαναλειτουργία τους...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου