Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Καιρός να ανατρέψουμε ΕΜΕΙΣ το «πολιτικό» σύστημα της αρπαγής και της απάτης!


Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα πολιτικής, κι εμείς γυρίζουμε την πλάτη στην ίδια τη ζωή μας και με την αδιαφορία μας τρέφουμε την ανομία και τον θάνατό μας!
Το «παιχνίδι» είναι στημένο και «παίζεται» με όρους προδοσίας εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε στο σημείο της κορύφωσής του και το διακύβευμα πια είναι η πατρίδα κι η επιβίωσή μας ως λαού! Ζούμε πια οριακά γεγονότα και ιστορικές στιγμές!....

Το «πολιτικό» σύστημα στήθηκε έτσι ώστε να υποκλέπτει την ψήφο μας και να σφετερίζεται τη λαική βούληση προς το συμφέρον των επικυρίαρχων-ντόπιων ή ξένων!
Ψάχνουμε τη λύση στο πολιτικό σύστημα της συναλλαγής, της απάτης ,της ατιμωρησίας, της ντροπής, ενώ μόνη διέξοδος είναι η ανατροπή του! Αν δεν αποκαθηλωθεί αυτό, αν δεν αλλάξουν οι όροι του υπέρ του λαού-με νέο Σύνταγμα διαμορφωμένο από εμάς- πώς και από πού περιμένουμε τη «σωτηρία»; Μήπως περιμένουμε να μας λυπηθούν οι δολοφόνοι;
Τα λόγια δε χωράνε την αήθεια, τον ξεπεσμό, τη φρίκη, τη χυδαιότητα και την ευτέλεια, που βιώνουμε! Η ανομία έγινε «νόμος», όπως κι οι απειλές κι η τρομολαγνεία!
Επιτέλους, ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο! Δεν έχουμε Ελληνικό κράτος, ούτε Ελληνική κυβέρνηση και Σύνταγμα! Οσφυοκάμπτες, εθελόδουλους απατεώνες «πολιτικούς» έχουμε ,που ποδοπατάνε όλα τα φυσικά, ανθρώπινα δικαιώματά μας κι ό,τι ιερό και όσιο καταφέραμε να κρατήσουμε ως λαός! Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, αλλά αγύρτες ξιπασμένοι ,εκμαυλιστές συνειδήσεων και «έμποροι» του θανάτου !
Αν δεν στηρίξουμε λαικά ,ενωτικά, εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα απλών πολιτών-τουλάχιστον με την ψήφο μας-μην περιμένουμε την όποια «σωτηρία»! Ποιοι από όλους αυτούς τους θρασύδειλους ακραιφνείς θιασώτες της συνέχειας του «πολιτικού» συστήματος της φρίκης, που μας έφτασαν σε αυτή την κατάντια, είναι σε θέση να υψώσουν ανάστημα και να πουν το μεγάλο «όχι» στη δουλοποίηση και στο ξεπούλημα της χώρας; Ίσα –ίσα θέλουν να το διασώσουν με τρόπο μακιαβελλικό, για να γλιτώσουν τη φυλακή!
Η ιστορία όμως δείχνει ότι ,ό,τι κι αν γίνει ,τέτοια φασιστικά καθεστώτα, όσο πόνο κι αίμα κι αν κοστίζουν, ποτέ δεν επιζούν !Είναι καιρός εμείς να «κόψουμε το γόρδιο δεσμό» της κατοχής και της αποικιοποίησής μας! Καιρός επιτέλους ως λαός να πάρουμε τη ζωή και τη χώρα μας στα χέρια μας! Η ώρα της κρίσης είναι εδώ για όλους, κι όλοι κρίνονται για τη συνέπεια, το σθένος και την υποστήριξη της αλήθειας και του δίκαιου στην ΠΡΑΞΗ!

Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(Ε.ΠΑ.Μ)


http://www.oparlapipas.com/2014/05/blog-post_3830.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου