Κυριακή 18 Μαΐου 2014

KEEP CALM AND FUCK THEM…



Σήμερα που θα βρεθείς πίσω από το παραβάν σκέψου όσα συνέβησαν από την τελευταία φορά που ψήφισες. Όσα σε πλήγωσαν. Πόσες φορές σε εξαπάτησαν και σε ενέπαιξαν. Πόσες φορές βρέθηκες διαμαρτυρόμενος μπροστά σε δυνάμεις καταστολής που σε ψέκασαν με ληγμένα χημικά στο πρόσωπο.

Πίσω από το παραβάν σήμερα Κυριακή, αλλά και την άλλη, δεν απειλείσαι από τα γκλομπ των ΜΑΤούτε ακούς την πλύση εγκεφάλου από τους έγκριτους δημοσιογράφους της βρωμερής 5ης φάλαγγας των μεγάλων καναλιών που σου λένε ότι «ήδη έχεις σωθεί και πρέπει να είσαι ευγνώμων». Σήμερα, η ψήφος θεωρητικά, είναι πιο «χαλαρή» από εκείνη της επόμενης Κυριακής για τις ευρωεκλογές που το αποτέλεσμα τους πρέπει να είναι η αρχή της κατάρρευσης του Μνημονιακού μπλόκ.

Προσέξτε όμως: Σήμερα θέλουν να ψηφίσουμε τα ίδια παλιά και φθαρμένα πρόσωπα του συστήματος(Καμίνης, Μπουτάρης, Σγουρός, Μιχαλολιάκος), ή τους χρισμένους από τον Σαμαρά, για να πούνε απόψε το βράδυ, ότι τίποτα δεν άλλαξε και έτσι να επηρεάσουν την ψυχολογία του εκλογικού σώματος για τις ευρωεκλογές την επόμενη Κυριακή.
Προσέξτε γιατί όλα δείχνουν ότι το πολιτικό μόρφωμα που υπάρχει επάνω (που δεν έχει καμία σχέση με την καραμανλική Ν.Δ. και το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ) θα επικαλεστεί νομιμοποίηση της ύπαρξης του, αν το εκλογικό αποτέλεσμα σ’ αυτές τις δύο Κυριακές δείξει ότι ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού είναι ικανοποιημένο απ’όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν. Αυτό θα σημάνει νομιμοποίηση και άλλων περικοπών, ερχομό νέου μνημονίου με άλλο όνομα και δικαίωμα να διαπραγματευτούν και να υπογράψουν επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους για 50 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ασφυκτική πολιτική και οικονομική επιτήρηση.
Πίσω από το παραβάν σήμερα, ( και την άλλη Κυριακή), πρέπει να σκεφθείτε ότι υπογράφουν συμφωνίες που δεσμεύουν τη ζωή ακόμη και των παιδιών που θα γεννηθούν σε δέκα, είκοσι ή τριάντα χρόνια.
Στα ελάχιστα λεπτά που θα βρεθείς μόνος σου μέσα στο παραβάν και θα επιλέγεις το ψηφοδέλτιο που θα βάλεις στο φάκελο για να το ρίξεις στη κάλπη, σκέψου ότι αυτό γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια.
Σκέψου πόσα ψέματα έχεις ακούσει από τότε που ο Σαμαράς έκανε το ΖΑΠΠΕΙΟ 1,2,3. Αναλογίσου πόσες οικογένειες –όπως η δική σου- πλήρωσαν το «success story» του, το «πρωτογενές πλεόνασμα» του και την «τελευταία έξοδο του στις αγορές» με το «σκούντημα» της αγαπημένης του Μέρκελ. Θυμήσου ακόμη, πώς ο Σαμαράς με τον Παπανδρέου, τους εκδότες και τους καναλάρχες, σου έφεραν τον εγκάθετο τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.
Άλλωστε, τώρα ξέρεις, ότι όσα έγιναν ωφέλησαν μόνο τους τραπεζίτες, τους ομίλους και τι γνωστές οικογένειες κροίσων στην Ελλάδα. Δεν το κρύβουν πια, ούτε οι μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού: Ήταν μία παγκόσμια, πρωτοφανής, ληστρική επιδρομή σε βάρος ενός λαού, που τον μετέτρεψαν σε πειραματόζωο. «Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα ήταν τρομερό», λέει ο Ντομινίκ Στρος Κάν.
Οι Κομισσάριοι των Βρυξελλών, μασάνε πλέον τα λόγια τους όταν αναφέρονται στην αποτυχία της συνταγής που εφαρμόστηκε στον τόπο μας. Μην πιστεύεις όσα σου λέει ο Σαμαράς για επανεκκίνηση της οικονομίας και για μία νέα Ελλάδα. Όλες οι μελέτες που έχουν γίνει, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι για να βρει δουλειά το 1.5 εκατομμύριο ανέργων, απαιτούνται τουλάχιστον 20 χρόνια, με ρυθμούς ανάπτυξης πετρελαιοπαραγωγού χώρας, τύπου «Αμπού Ντάμπι, ή Κατάρ».
Ψήφισε εναντίον όλων αυτών που εκχώρησαν την εθνική ανεξαρτησία και ισοπέδωσαν την εθνική υπερηφάνεια. Απάντησε σε όσους βίασαν το Σύνταγμα μας, υποβάθμισαν την κοινοβουλευτική λειτουργία και τους θεσμούς και έκαναν το λαό πρωταθλητή της δυστυχίας σε αρκετές διεθνείς λίστες ύφεσης & φτώχιας. Τιμώρησε τους. KEEP CALM AND FUCK THEM…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου